Çift Dilli Eğitim

Yabancı dil, İngilizce dersi dışında farklı alanlarda da deneyimlendikçe güçlendirilir.” Öğrenmenin kalıcı olması için özgün materyaller, gerçek nesneler kullanılarak zengin bir eğitim ortamı sağlanır. İngilizce öğretmeni tüm etkinliklerde ve okul içinde sadece İngilizce konuşur ve aktiviteleri okul öncesi öğretmeni ile birlikte gerçekleştirir.

Bu sayede çocuklarımız zaman içinde İngilizcenin farklı bir dil, bir iletişim aracı olduğunu gözlemler ve hiç farkına varmadan İngilizce konuşmaya ve anlamaya başlarlar. Bunun yanında küçük yaşta ise doğru aksanı edinmek daha kolaydır. Çünkü dildeki sesleri çıkarmak için gerekli ‘gırtlak, dil, ağız oluşumu’ henüz çok esnektir. Dolayısıyla aksanlarını daha doğru edinirler.

Öğrencilerimiz anaokulundan 1. sınıfa geçiş yaparken yabancı dili hayatlarının bir parçası haline getirir ve gelecek yıllardaki yabancı dil öğretimine alt yapı oluştururlar.

Çift Dilli Eğitim Asrın Marmara Koleji Lets Start